25 éve a magyar asztalos és faipar szolgálatábana magyar asztalos és faipar szolgálatában!
A tradíció kötelez.
Szakértelem a bútortechnikában!

Cégismertető

vissza a főoldalra

TISZTELT LÁTOGATÓNK!

Cégünk -a Lenkei Bútorszerelvény Kft.- 1991-ben került megalapításra azzal a célkitűzéssel, hogy szakmailag korrekt választékkal, versenyképes árakkal, rugalmas kiszolgálási feltételekkel álljon a hazai asztalos és faipari vállalkozások és szakkereskedők rendelkezésére bútoralkatrészek, kellékek, ragasztók és felületkezelési anyagok forgalmazása területén. Az elmúlt csaknem két évtized munkája során elértük, hogy cégünk széles körben ismert mind a magyarországi felhasználók és szakmai szervezetek mind a hazai és külföldi beszállító partnerek körében.

Egyre szélesedő termék és vevő körünk valamint a dinamikusan növekvő beszállítói partneri kör is igazolják, hogy jó úton, jó irányban haladunk.

Az utóbbi években különös gondot fordítottunk arra, hogy hogy lépést tartsuk a szerelvényszakma fejlődésével és minél több új termék piaci bevezetésével járuljunk hozzá partnereink szakmai fejlődéséhez valamint versenyképességének növeléséhez. Ugyanakkor folyamatosan arra törekszünk, hogy termékválasztékunk bővítésével párhuzamosan bővítsük a kapcsolódó szolgáltatások körét legyen az házhozszállítás, közreműködés a termékkiválasztásban vagy a műszaki specifikáció elkészítésében és nem utolsósorban a személyes kapcsolattartás lehetősége üzletkötő vagy vevőszolgálati munkatársainkon keresztül.

Cégünk talán legnagyobb előnye a rugalmas üzleti gondolkodásmód és nyitottság, amely garancia lehet a jövőbeni közös sikerekre partnereinkkel együtt.

Üdvözlettel.

Lenkei Ágnes
Lenkei Ágnes
ügyvezető
Lenkei Bútorszerelvény Kft.

Hírlevelek és szakmai ismertetők letöltése KATALÓGUS
letöltése
 
Lenkei Bútorszerelvény Katalógus 2011
KOMPOZIT-ERŐSÍTETT MŰANYAG CSISZOLÁSTECHNIKA